­

Sponsor de Forza4Energy4All deelnemers voor hun uitdaging en draag daarmee ook bij aan de ontwikkeling van een medicijn om energiestofwisselingsziekten te stoppen!

     
Team Forza4Neia
Remco van Gaal  Sponsor Hardloopcoach
     
Team Forza4Paulien
Colinda Jansen Sponsor Fietser
Leo Steijn Sponsor Fietscoach + SAMMETJE
Paulien Vogelzang
Sponsor Vrijwilliger & Supporter
Alie Jansen Sponsor Vrijwilliger & Supporter
Team Forza4Paulien
     
Team Forza4Sam
Harmen Brouwer Sponsor Fietser + SAMMETJE
Ilona Brouwer Sponsor Fietser
Wim van Dalfsen Sponsor Supporter
Gerrie van Dalfsen-Grolleman Sponsor Supporter
Wout Bekendam Sponsor Supporter
Marry Bekendam-van Dalfsen Sponsor Supporter
Team Forza4SAM
     
Team Forza4Sterre
Tom Wever Sponsor Fietser
Paula Heijne Sponsor Vrijwilliger & Supporter
Team Forza4Sterre
     
Team In den Bosch
Janny van Keeken Sponsor Wandelaar
     

 

Zodra de sponsorpagina van de deelnemer klaar is verschijnt de 'Sponsor' knop achter zijn of haar naam. Nog geen sponsorpagina maar wil je al wel sponsoren? Maak dan je donatie over via onze bankrekening, deze vind je hieronder.

Als Deelnemer en/of Team nog geen sponsorpagina? Volg het stappenplan in de PIF handleiding en je sponsorpagina staat snel online.

PIFWORLD
Forza4Energy4All maakt voor doneren gebruik van het PIFworld platform. PIF is een eenvoudige site waar je je donatie kunt overmaken naar de deelnemer of het team die je wilt steunen. Naast de donatie betaal je € 0,45 transactiekosten voor PIF. Hier ziet u de lijst van deelnemers en teams. Klik op de naam en je komt op de sponsorpagina van de deelnemer, hier klik je vervolgens op 'Sponsor -naam deelnemer-' om automatisch te worden doorverwezen naar de PIF pagina.Klik hier op 'SUPPORT' om te doneren.
Een aantal teams hebben ervoor gekozen om alle donaties op de teampagina terecht te laten komen. Ook dan kun je gewoon op de naam van de deelnemer klikken, je wordt dan naar de sponsorpagina van het team verwezen. Ondervind je problemen, neem dan z.s.m. contact op met de organisatie van Forza4Energy4All via onderstaande contactgegevens.

ZELF OVERSCHRIJVEN
Maakt je liever je donatie zelf over naar Stichting Energy4All dan kan dat via onderstaande bankrekeningen t.n.v. Stichting Energy4All. Graag onder vermelding van Forza4Energy4All en evt naam deelnemer en/of team.

  • ING BANK   NL96INGB0000004403
  • RABOBANK   NL12RABO0117041203

ANBI
Stichting Energy4All is sinds 1 januari 2008 aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI) instelling bij de belastingdienst.
Een gift aan Forza4Energy4All / Stichting Energy4All is daardoor fiscaal aftrekbaar.
Stichting Energy4All ANBI registratienummer:  815680296.

­