­
Colinda Jansen2

Colinda Jansen

Ik ga voor de derde keer op rij naar Italie voor Forza4Energy4All. Het eerste jaar als vrijwilliger, vorig jaar nam ik het initiatief om Team Forza4Paulien op te richten en de Stelvio te beklimmen op mijn racefiets. En in 2018 ga ik weer als vrijwilliger fotograferen! Dit jaar te weinig gelegenheid om goed te trainen om te bergen te beklimmen maar als vrijwilliger ben ik er met mijn moeder Alie weer bij, want Forza willen we niet missen.

Mijn ontmoeting met Paulien tijdens Forza 2016 heeft grote indruk gemaakt. De energiestofwisselingziekte (Kearns Sayre Syndroom) die zij heeft houdt in dat zij leeft met ernstige vermoeidheid, pijn, zorgen om de toekomst en een aangepast leven waarin ze niet even de dingen kan doen die voor ons zo normaal zijn. Dit weerhoudt haar allemaal niet om Positief in het leven te staan, te genieten van alle mooie momenten in het nu en zich ook nog in te zetten voor Stichting Energy4All. Haar Positieve Energie gaf mij de kracht om, na voor mij hele zware jaren, de fiets weer uit het stof te trekken. Maar wat was de Stelvio zwaar... echt alle energie heb ik gegeven om over de finish te komen. Het is gelukt!
Met Paulien in mijn gedachten en ook vele andere lotgenootjes van haar zoals o.a. Sterre, Tim, Jenske & Neia, ga ik zoveel mogelijk geld ophalen en me op mijn manier weer inzetten! Want ieder kind en volwassene verdient een kans, kans op een medicijn tegen hun energiestofwisselingsziekte. Het medicijn komt steeds dichtbij, maar er in deze fase van het onderzoek is nu zoveel geld nodig. Hier wil graag mijn energie aan geven. Samen kunnen we veel! Samen zijn we sterk!

 Team Forza4Paulien

Colinda zet zich in voor Team Forza4Paulien.

Pagina Team Forza4Paulien

­