­
Harmen Brouwer

Harmen Brouwer

In 2013 heb ik meegedaan aan de eerste editie van Forza4Energy4All. Toen stond mijn grootste supporter, mijn zoon Sam, boven op de Stelvio op me te wachten. Een ervaring die ik nooit zal vergeten! Op 18 maart van dit jaar is Sam, op 6 jarige leeftijd, overleden aan een energiestofwisselingsziekte. Mijn oudste zoon Matthias is hier in 2009 op 2-jarige leeftijd aan overleden. Het is niet te bevatten dat Sam net als Matthias deze ziekte had. Om Sam en Matt te blijven koesteren fiets ik dit jaar weer mee met Forza4Sam. Ik wil ook dat wat Sam en Matt, Ilona en ik meemaakten, andere kinderen en gezinnen niet hoeven mee te maken. Hier is een medicijn tegen energiestofwisselingziekte voor nodig! Ik blijf me daarom ook inzetten om geld in te zamelen voor het onderzoek van prof. Smeitink.
Mijn bijzondere uitdaging wordt om dit jaar een 'Sammetje ' te fietsen. De 3 bergen, de Gavia, de Mortirolo en de Stelvio, te fietsen op 1 dag, afgelopen jaar bedacht door Marc Wismans, en vernoemd naar Sam. Dat wordt wat....

SPONSOR HARMENTeam Forza4Sam

Harmen gaat de bergen op fietsen voor team Forza4Sam en rijdt op dinsdag al mee met het SAMMETJE ter nagedachtenis aan zijn zoontjes.

Pagina Team Forza4Sam

­