­
Dennis Smits Forza4Energy4All

Dennis Smits

Vorig jaar heb ik voor de eerste keer met team Forza4Jenske 3 machtige bergen in de Italiaanse Alpen bedwongen tijdens Forza4Energy4All. In 3 dagen tijd uiteindelijk 52 km en 3350 hoogtemeters al hardlopend afgelegd. Ik denk dat je het moet hebben meegemaakt om het volledig te begrijpen; al die enthousiaste sporters, vrijwilligers en supporters. Het was FANTASTISCH!
Het feit dat je met je eigen energie anderen een klein beetje extra energie kunt geven, is zeer motiverend. Na mijn ervaringen van vorig jaar is er dan ook geen moment twijfel geweest om dit jaar mijn energie weer in te zetten voor alle doodmoe geboren kinderen. 
Wederom ga ik proberen om al hardlopend 3 Italiaanse bergen (Gavia, Mortirolo, Stelvio) te beklimmen. Hiermee hoop ik Jenske en haar lotgenootjes een kans te geven op een energierijkere toekomst!
Wil je onze actie steunen, dan kun je mij sponsoren via onderstaande SPONSOR button.
Dank je wel! Forza4Jenske!

Team Forza4Jenske zal in 2018 voor de 6e keer deelnemen aan Forza4Energy4All. Samen sterk voor Jenske uit Rosmalen, zij heeft een energiestofwisselingsziekte die veel impact heeft op haar leventje en die van haar zus en ouders. Lees hier meer over Jenske.


Sponsor DennisTeam Forza4Jenske

Dennis gaat de Gavia, Mortirolo en Stelvio hardlopend beklimmen voor team Forza4Jenske.

Pagina Team Forza4Jenske

­