­
Leo Steijn Forza4Energy4All

Leo Steijn

Leo is fietscoach tijdens Forza4Energy4All. Hij begeleid de Forza fietsers als coach de berg op. Met zijn ervaring en rust op de fiets is hij een belangrijke schakel in het Forza4Energy4All team geworden.

Ik zet me in voor Paulien Vogelzang. Zij en haar (vaak nog jonge) lotgenootjes hebben een energiestofwisselingsziekte. Brrr geen energie hebben. Moe worden van alles. Niet kunnen fietsen. Dat zou ik heel erg vinden. Ik heb het een geruime periode ervaren door andere gezondheidsklachten waar ik gelukkig wel van heb kunnen herstellen. Het heeft me doen inzien dat ik meer in balans kan leven. Maakte me bewust dat dit niet vanzelfsprekend is. Daarom zet ik me en ons bedrijf Fietscentraal in voor Stichting Energy4All.

Op dinsdag voorafgaand aan Forza4Energy4All fiets ik voor de 2e keer het SAMMETJE, ter nagedachtenis aan broertjes Sam & Matt (en al hun lotgenootjes) die veel te jong zijn overleden aan de ziekte. De Mortirolo, Gavia en Stelvio op één dag beklimmen. Ruim 150 km en een dikke 5000 hoogtemeters. Een prachtige rit en enorme uitdaging. En dit jaar fietst Harmen ook mee voor zijn zoontjes.Team Forza4Paulien

Leo gaat op de fiets de Gavia, Mortirolo en Stelvio op de fiets beklimmen en coacht daarbij de deelnemers. En vooraf fietst hij het SAMMETJE.

Pagina Team Forza4Paulien

­