­
 Nadja Benschop Forza4Energy4All

Nadja Benschop


Als arts heb ik bij mijn afstuderen beloofd mensen te zullen helpen naar het beste van mijn kunnen. Ik geef daar vorm aan als ademcoach en arts. Toch voelt het onvoldoende en wil ik graag meer betekenen voor mensen die het moeilijk hebben. 

Saskia is een oud studiegenoot van mij. Toen ik voor het eerst op Facebook las hoe ziek haar kinderen waren met hun stofwisselingsziekte, had ik het liefst iets voor hen gedaan. Maar wat? Ik ben steeds diep onder de indruk hoe zij gedrieën tegenslag op tegenslag het hoofd bieden en er toch steeds weer uit komen.

Nu, een paar jaar later, is er iets te doen en zet ik me heel graag in om Max, Jip en de vele andere kinderen en ouders met deze ziekte te maken hebben een kans te geven op een goede en vrolijke toekomst. Met zelf een flink aantal blessures begrijp ik wat het is om niet bij de pakken neer te zitten en jezelf te moeten motiveren. Het wandelen in de bergen is voor mij door de pijn niet bepaald een ‘walk in the park’. Toch doe ik het iedere keer opnieuw, omdat ik weiger mezelf te laten weerhouden van dat waar ik van hou. En nu helemaal, nu ik weet dat mijn inspanning anderen helpt. 

Ik pak de uitdaging aan en vraag aan jou om mij te steunen. Wil jij een genereus sponsorbedrag overmaken voor onderzoek dat gaat helpen in de behandeling van deze ziekte? Ik leg het geld neer voor de reis en de kosten van het verblijf daar, dus al jouw geld gaat naar het goede doel. Met 1000 euro sponsorgeld als minimum mag ik meelopen.
Help je mee? Alvast heel erg bedankt! Team Forza4Max&Jip

Nadja gaat wandelend de bergen bedwingen voor Team Forza4Max&Jip. 

Pagina Team Forza4Max&Jip

­