­

Forza4Energy4All wordt georganisseerd door Stichting Energy4All met als Projectleider Hein en vele vrijwilligers. Het hele jaar door wordt er hard gewerkt om Forza4Energy4All weer een succes te maken. We stellen je graag voor aan wat mensen achter Forza4Energy4All.

Forza4Energy4All Staff

Hein kl

Hein van den Hoogen

Projectleider 
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Hein is sinds 2015 projectleider van Forza4Energy4All en tevens spreekstalmeester die alle deelnemers op de bergen binnenhaalt.

Paul

Paul in den Bosch

Project medewerker 
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Paul is directeur van Stichting Energy4All en stroopt naast de organisatie ook de mouwen op tijdens Forza4Energy4All.

Cees Tromp

Cees Tromp

Logistiek leider
Hij regelt alles omtrent het vervoer van de bevoorrading, deelnemers en spullen in de aanloop tijdens Forza4Energy4All.

Coaches / begeleiders

Gert Jan 2 vierkant

Gert Jan van 't Hof

Fietscoach
Gert Jan al diverse keren mee geweest met Forza4Energy4All als deelnemer. Zijn zoontje Jesse* is op de  jonge leeftijd overleden aan een energiestofwisselingsziekte.

Stefan 1 vierkant

Stefan Zevenberg

Fietscoach
Stefan heeft al heel wat bergen bedwongen en is coach voor diverse fietsreizen in Europa. 

Janny 1 klein

Janny van Keeken

Hike-coach
Janny heeft al heel veel hikes in de benen. Zij zal met Willemijn de clinics organiseren en samen met de lokale gidsen in Italie en hikes begeleiden.

Willemijn vierk

Willemijn in den Bosch

Hike-coach
Willemijn heeft al diverse malen meegdaan als deelnemer en gaat nu mee als hike-coach. Zij zal met Janny de clinics organiseren en samen met de lokale gidsen in Italie en hikes begeleiden.
Remco kl

Remco van Gaal

Hardloopcoach
Remco heeft tijdens eerdere edities alle drie de bergen, soms zelfs vanuit het hotel, hardlopend bedwongen. Maar ook op combinatie met hardlopen en fietsen heeft hij gedaan. Hij geeft trainingen in de aanloop naar Forza. om je goed voor te bereiden.

Meer top vrijwilligers

PaulaHeijne2

Paula Heijne

Promotie, website, enz.
Paula zet zich in op vele manieren, o.a. presentaties, website en social media. Inschrijvingen, actieplatform, flyers en folders. Medewerker bedrijfsbureau Energy4All. Dochter Sterre heeft een energiestofwisselingsziekte.

Paulien

Paulien Vogelzang

Media en drukwerk
Paulien maakt o.a. het informatie boekje, de patientborden en medailles. Samen met Paula beheert ze de website en het sponsorplatform. Ze heeft zelf een energiestofwisselingsziekte.
Michaell

Michaell Bakker

Mechanicien
Michaell zorgt voor alle fietschecks en nodige reparaties. Ook onderweg volgt hij met de motor en kan hij helpen bij pech.

Jeannette 2

Jeannette Habraken

Administratie
Jeannette draagt zorg voor de adminstratie en ondersteunt Hein, Paul bij de inschrijvingen en alles wat daarbij komt kijken. Op het bedrijfsbureau van Energy4All is zij voor van alles inzetbaar.

DJ de Beat en Bart Vliem

Peter Hoefnagels & Brian Vliem

DJ
Peter, of beter gezegd DJ Dr. Beat, zorgt met Brian voor het geluid en de leukste en mooiste muziek bij de finish op de bergen.
Benny

Benny van Dinteren - Kootje Koala

Mascotte
Benny is als onze mascotte Kootje de Koala. Hij is al diverse malen Nederlands Kampioen Mascotte geweest en draait er zijn hand niet voor om, om mee te rennen, wandelen, polonaise te lopen of achter op de motor te zitten. 

Jaap

Jaap van Willigen

Camereman 
Jaap heeft alle bergen al meerdere malen bedwongen, op de fiets, wandelend en zelfs op de mountainbike. Hij is nu camerman tijdens Forza4Energy4All.  Voor Energy4All maakt hij ook promotiefilmpjes.

­