­

Forza4Energy4All wordt georganisseerd door Stichting Energy4All met als Projectleider Hein en vele vrijwilligers. Het hele jaar door wordt er hard gewerkt om Forza4Energy4All weer een succes te maken. We stellen je graag voor aan wat mensen achter Forza4Energy4All.

Forza4Energy4All Staff

HeinvandenHoogen 2

Hein van den Hoogen

Projectleider 
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Hein is sinds 2015 projectleider van Forza4Energy4All en tevens spreekstalmeester die alle deelnemers op de bergen binnenhaalt.

Paul

Paul in den Bosch

Project medewerker 
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Paul is directeur van Stichting Energy4All en stroopt naast de organisatie ook de mouwen op tijdens Forza4Energy4All.

ErikDijkstra

Erik Dijkstra

Logistiek leider
Hij regelt alles omtrent het vervoer van de bevoorrading, deelnemers en spullen in de aanloop naar en tijdens Forza4Energy4All.

Coaches / begeleiders

NickDerks

Nick Derks

Fietscoach
Nick is een zeer ervaren fietser en heeft al heel wat bergen bedwongen. Hij is al diverse keren mee geweest met Forza4Energy4All.

Hilco vierkant

Hilco Jansen

Fietscoach
Hilco is zowel hardloper als een fietser. Afgelopen jaar heeft hij ook het Sammetje bedwongen en zal dat ook dit jaar gaan doen samen met de andere fietscoach Nick.

Remco kl

Remco van Gaal

Hardloopcoach
Remco heeft tijdens eerdere edities alle drie de bergen, soms zelfs vanuit het hotel, hardlopend bedwongen. Maar ook op combinatie met hardlopen en fietsen heeft hij gedaan. Hij geeft trainingen in de aanloop naar Forza. om je goed voor te bereiden.

Janny 1 klein

Janny van Keeken

Wandelcoach
Janny heeft al heel veel wandelingen in de benen. Tijdens Forza4Energy4All zal zij deel uit maken van het projectteam en als wandelcoach. Zij zal de groep begeleiden tijdens de clinics en samen met de lokale gids in Italie.

Meer top vrijwilligers

PaulaHeijne2

Paula Heijne

Promotie, website, enz.
Paula zet zich in op vele manieren, o.a. presentaties geven, website en social media beheren. Inschrijvingen, actieplatform, flyers en folders. Medewerker bedrijfsbureau Energy4All. Haar dochter Sterre heeft een energiestofwisselingsziekte.

PaulienVogelzang

Paulien Vogelzang

Media en drukwerk
Paulien maakt o.a. het informatie boekje, de patientborden en medailles. Samen met Paula beheert ze de website en het sponsorplatform. Ze heeft zelf een energiestofwisselingsziekte.

TijsvanLeur

Tijs van Leur

Cameraman
Tijs maakt elke dag de mooiste filmbeelden van de uitdaging. Ontzettend snel maakt hij dezelfde dag nog een film die we 's avonds samen bekijken.

MichaellBakker

Michaell Bakker

Mechanicien
Michaell zorgt voor alle fietschecks en nodige reparaties. Ook onderweg volgt hij met de motor en kan hij helpen bij pech.

Benny Mascotte

Benny van Dinteren - Benny Bollo

Mascotte
Benny is als onze mascotte Kootje de Koala. Hij is al diverse malen Nederlands Kampioen Mascotte geweest en draait er zijn hand niet voor om, om mee te rennen, wandelen, polonaise te lopen of achter op de motor te zitten. 

Mannen van het geluid

Peter Hoefnagels

DJ
Peter, of beter gezegd DJ Dr. Beat, zorgt met zijn team voor het geluid en de leukste en mooiste muziek bij de finish op de bergen.

Jaap 2

Jaap van Willigen

Camereman & Sammetje
Jaap heeft alle bergen al meerdere malen bedwongen, op de fiets, wandelend en zelfs op de mountainbike. Hij is nu camerman bij de wandelaars en fietst ook nog het Sammetje.  Voor Energy4All maakt hij ook promotiefilmpjes.

Jeannette

Jeannette Habraken

Administratie
Jeannette draagt zorg voor de adminstratie en ondersteunt Hein, Paul bij de inschrijvingen en alles wat daarbij komt kijken. Op het bedrijfsbureau van Energy4All is zij voor van alles inzetbaar.

­