­

Forza4Energy4All 2023 banner

Clinc's Forza4Energy4All 2023

Zaterdag 25 maart en 10 juni 2023 in Radboud Sportcentrum Nijmegen

Bij deze willen wij jullie uitnodigen voor clinic's ter voorbereiding op Forza4Energy4All 2023. Deze clinic's zullen op zaterdag 25 maart en 10 juni 2023 plaatsvinden in het Radboud Sportcentrum in  Nijmegen. 

Zet de data alvast in je agenda, het programma volgt nog. Tijdens de 1ste clinic is het belangrijk om ook onze nieuwe kledinglijn te passen.  

Ook de vrijwilligers en supporters zijn van harte welkom. De vrijwilligers zullen ook een bijeenkomst hebben om de taken onderling te verdelen.  

Alle deelnemers die zich hebben ingeschreven voor Forza4Energy4All 2023 zijn van harte welkom, maar ook als je je nog niet hebt ingeschrevn, twijfels heb over meer informatie wilt hebben over het evenement, ben je van harte welkom.

Er zal informatie worden gegeven over het evenement en de verschillende disciplines gaan buiten met hun coach op pad voor de nodige tips en tricks.

Heb je je (nog) niet ingeschreven, maar wil je wel deelnemen, dat kan. De kosten zijn dan €15,- pp

Geef je op door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

SCHRIJF JE HIER IN VOOR 2023

­